Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Határtalan bonyodalom^^:$♥

 A történet egy teljesen átlagos bandáról szól akik küzdenek az elismerésért. 

De mi van ha a dolgok mégsem annyira átlagosak? 
Ismerkedj meg e történet határtalanul bonyolult szálaival. 
Olvasd.....
Éld át.....
Mert magával ragad...
 
                                        nbr.jpg
 
 
                                                         Határtalan bonyodalom 
                                                           1.Fejezet- bemutatkozás
                       
 
   Sziasztok! A nevem Okimoto Kumiko. 15 éves Osakai lány vagyok. Az itteni suliba az Osakai Gakuen High School-ba most vagyok 9. b-s. Gondolom, felmerül a kérdés, hogy ezeket miért mondom el. Hát, azért mert az én életem bonyolult részébe fogtok betekintést nyerni, már ha érdekel benneteket. Na mindegy. Erről a részről csak annyit, hogy: most bemutatom a haverjaimat, ellenségeimet, családomat és egy kicsit bővebben megismerhettek engem. Hát csak ennyi…
     Ahogy már említettem Osakában élek, viszont nem a szüleimmel. Azért mert édesanyámnak, Azusának van egy divatcége Barcelonába a Venus. Anyum és a húgom, Hagumy ott élnek. Tudom ez nem ok a különköltözésre, de édesapám, Ryo a Lexus autógyár igazgatója és a gyár központja átköltözött Párizsba és apum odaköltözött a munka miatt. Engem is vitt volna de nem volt szívem itt hagyni a barátaimat. Ezért a szüleim vettek egy,,kisebb” lakást. 
Elég otthonos. A nappali falai vörösek, a plafon halványpiros, a padlót pedig vörösesbarna parketta borítja. Egy hatalmas ablak található az egyik falon, melyen egy fehér függöny van. A többi falat olyan képek tarkítják melyeket én festettem. A szobában a falakkal harmonizáló bútorok vannak. A sarokban vörös sarokkanapé mely egy árnyalattal sötétebb a falnál. Ehhez illő bőr puffjaim és a kanapé körbevesznek egy fekete magnólia fa dohányzóasztalt.
A konyha erről csak annyit, hogy uralkodó színe a fekete és a narancssárga és található benne egy étkezőrész plusz egy reggelizőpult.
A fürdő. A fürdő teljesen eltér a nappali és a konyha színvilágától, mert ennek uralkodó színe a rózsaszín, mint a hálóm. 
Ja meg persze a háznak van terasza, erkélye meg egy hatalmas medencéje plusz stúdiószobája, mert imádok zenélni, van is egy bandám a Night Blood River röviden NBR.
  Ennyi a,,kis” lakásomról.
Na zavarjuk le gyorsan az ellenségeket, mert, már ha rájuk gondolok, elfog az undor. Az első, akit legeslegjobban utálok az Sumiko Suzumi. Úgy néz, mint egy sarki kurva e mellet emos is. A pasiját is gyűlölöm, aki rohadt bunkó, és ha egy rossz szót szólsz Suzumira már halott vagy, mert laposraver. A neve Artamo Alexus. Ezen kívül Suzuminak van két talpnyalója: Aburetto Déna és Artami Alisia. Amikor megalapítottam a bandát ők is elkezdtek zenélni, és természetesen mindig keresztbe tesznek nekünk. Na ennyit róluk.
   Jönnek a haverok. Kezdjük a fiúkkal:
Az első Genma Takeshi basszusgitáros a NBR tagja. A dalok írásánál mindig besegít. Nagyon jófej csak kicsit komoly. De imádja a rockot és a gitárszólók nagy részét ő játssza. Mellesleg osztálytársam és a padtársam. Ha doga van mindig, segítünk egymásnak. Szóval remek padtárs és barát. Külseje. Hát lilás beütésű fehér haja van és élénkzöld szeme. Ennyit róla. J A kövi Tomibura Yoshito ő egy barnahajú barnaszemű kedves fiú. Ő a banda Dj-je ezért ő mixeli a zenei efekteket.  Az uccsó előtti Koharu Shin állandóan vigyorgó, bohóckodó, vicces fiú. Hosszú fekete haja van és álltalába cofba kötve, hordja. A banda dobosa, és osztálytársam. Legutolsó sorba pedig Yumiko Wataru. Szőkehájú, kékszemű fiú a NBR elektronikusgitárosa. Na ők voltak a fiúk. 
  Jönnek a csajok. Elsősorrba a Bgf-eim:
Kezdjük Hiashi Inarival. Világosbarna, vállig érő haja és zöld szeme van. A suliba félénk de, amúgy ha buliról van szó igazi partynőstény. J Ő is DJ de csak mellék állásként vállalja egy discoban a fellépéseket. A bandában csak háttérénekes. Amúgy 14 éves 8.-os de mivel jól tanul felfele bukott vagy mi. XĐ A kövi Karasu Fujiko akinek szőkésbarna haja és sötétkék szeme van. Nagyon makacs, erőszakos emellett akaratos. Szintén kortársam de nem oszt társam, mert ő a-s. Kövi Ibiki Misako fekete hajjal és tengerkék szemekkel áldotta meg a sors. Sajna nem a mi sulinkba jár, hanem az államiba. Mert a szülei nem gazdagok nem úgy, mint az idejáróké. A mi sulinkba valók az ottaniakat bugrisoknak nevezik. Sajna a gakuenesek köcsögök persze a haverjaim és még néhányan nem azok. J 
  Hát még a többi lányról pár szót. 
Ők is jófejek. A NBR-ben háttérénekes. Kezdjük Amare Ritsukoval aki egy kész lázadó a bulikon mindig élénk. Narancssárgás barna haja van hozzá, pedig kék szeme. Elég érdekesen hangzik, de ha személyesen találkozik vele az ember, rájön, hogy jól néz ki. A következő Inba Narumi szintén kékszemű de világosbarna hajú. Igaz barát, ha baj van, rögtön segít. Az utolsó Idas Machiko rózsaszín hajó és rózsaszín szemű lány. Bármily furcsa de a rózsaszín az eredeti hajszíne. Ennyit róluk a többieket majd szépen lassan megismeritek.
 
 
                                                                       2.fejezet-Buli előkészületei
                                                                        +Látogatás az igazgatónál 
 
Kumiko szemszöge(E/1):
 
   Császtok!Ismét itt!Dögunalom ez a bioszóra is.De szerencsére ez az uccsó óránk.Mint mindig most is alszok...legalábbis próbálok kevés sikerrel.
 -Okimoto kisasszony!Kérem jöjjön ki a táblához és magyarázza el az osztálynak az emberi szív felépítését.-szólít fel a varangyosékba azaz Kitsune, a biosztanár.(Nő létére elég pedofil.)
,,Remek már csak ez kellet nekem"-dünnyögtem alig hallható hangon miközben a táblához baktattam. Mázlimra ott volt az emberi szív térképe, így hát elkezdtem írni és magyarázni.Azta!Én még a tanárnál is jobb voltam!Látszott Kitsunén is,hogy mennyire vesztesnek érzi magát.De hát ilyen az élet!Felis út, le is út!
 -Rendben Kumiko, leülhetsz!5*-ös.-ekkor megszólalt a szabadulásunkat jelző hang.
 Miután sikeresen átverekedtem magam az ajtóhoz tóduló osztálytársak tömegén egyből a skacokhoz rohantam.
 -Figyu ma nálam alszotok!-jelentem ki ellent mondást nemtűrő hangon.
 -jaj ne má!!-mondják a fiúk kórusba.
 -Mi bajotok vele?Ha?
 -Semmi..-válaszolják félénken a hímneműek.
 -Ak ezt is megbeszéltük.Csajok?-kérdem az említettektől.
 -Én ráérek!-szól félénken Inari.
 -Mi is!-mondják a többiek egyszerre.
Hirtelen minden mosoly lefagy az arcomról mert megpillantom az erre közeledő Suzumit.
 -Jaj nézzétek itt a lúzerbanda!Hahaha(nevetés akar lenni(írói megjegyzés))
 -Jaj megjött a kurvakapitány!Takarodj a francba!-szól oda neki még higgadt hangnemben Shin.
 -Hogy mersz így beszélni vele??-förmed rá a vöröshasú barna szemű,nagyképű Alexus feketénkre.
 -Könnyen és egyszerűen!Miért kérded kis buzi?-mondja még mindig higgadtan Shin.
 -Készülj a halálodra Shin!-ront Shinnek a vörösség.
Csak úgy röpködnek a pofonok.Már mindkettejük tele van lila foltokkal,horzsolásokkal és sebekkel.Hirtelen Shin földre kerül és Alexus készül egy végzetes csapást mérni rá amikor egy kéz megmarkolja a vörösét.
 -Leo-suttogom alig hallható hangon(hogy tudjátok ki az bemutatom: Blood Leo. Szőke haja és zöld szeme van.Jó humorú,segítőkész fiú. Apja egy lovas vállalkozó.)
 -Hé szöszi ne avatkozz bele!!
 -Nyugi Alexus békésen is le lehet rendezni.
 -Ja békésen szétverem a képeteket!-kel ki magából az ámokfutó buzi.
 -Mi folyik itt?-hallunk egy erős férfihangot és mindenki ijedten kapja fel fejét.A tömegből kisvártatva megjelenik az igazgató Mr.Salzmant.
 -Igazgató úr ez a fráter váratlanul nekem rontott.-vádolja a vörös a mi feketénket. Még hogy Shin rontott Alexusnak ez a kölyök meg van huzatva.Talán túl sok pofont kapott.(XD)
 -Aztán Leo is elkezdett engem verni de én mondtam hogy békésen is le lehet rendezni de nem hallgattak rám!-folytatja a hazudozást Al.
 -Ez nem igaz!-szól közbe az eddig csendben álló Takeshi.
 -Takeshi, hogy mered megengedni velem szemben ezt a hangnemet?-kérdezi dühösen Mr.Salzmant.
 -Igen Takeshi így nem lehet beszélni a kedves igazgató úrral.-búgja nyájas hangján Suzumi egyik talpnyalója a plasztikcica Déna.
 -Takeshi,Shin,Leo az irodámba most!-parancsól rájuk az igazgató úr.
 -Értettük!-mondják az említettek kórusba. Szegények.Úgy érzem hogy valamit tennem kell.Majd szétvet a düh.Megvan!Én egy lángész vok^^!!
 -Mr. Salzmant kérem egy pillanatra!
 -Igen Okmimoto kisasszony?-kérdi tőlem a diri.
 -Kérem miért nem nézzük meg annak a biztonsági kamerának a felvételét, hogy kiderüljön valóban az történt e amit Alexus mondott?-és rámutatok az idenéző kamerára.
 -Ugyan erre semmi szükség hisz valóban az történt amit a barátom mondott..-ám Suzumi már nem tudta befejezni mert az igazgató közbevágott.
 -Ha valóban az történt amit elmesélt nincs mitől tartania.-jelenit ki a diri.
   
                                                                                                         *
 
 -Alexus fiam! Hogy mertél a szemembe hazudni?Ráadásul te voltál az egész kezdeményezője!
 -Megmagyarázom....-védené magát a vörös.
 -Nincs mit megmagyarázni!1 hét felfüggesztés és örülj neki hogy csak ennyit kapsz!Elmehettek!-mondja az igazgató.(csak a tisztánlátás kedvéért hogy kik tartózkodtak az igazgatóiba:balról a fal felől:én,Fujiko,Déna,Alexus,Suzumi,Takeshi,Leo és Sin meg Inari.Hogy hogy fértünk el könnyen az igazgatói hatalmas^^)
 -Kumikoo!-szól utánam Mr.Salzmant
 -Igen igazgató úr?-most már megint mi van???????
 -Igazgatói dícséretben részesítem amiért ilyen jól megoldta a problémát.
 -Arigató igazgató úr!
 -kange kisasszony!De most menjen biztos várják odakint.
 Rendben.Joutacou!-mondom immár kilincsre tett kézzel.
Mikor kiértem azonnal faggatni kezdtek:
 -Majd este a bulin elmondom!-hárítottam.Most túl fáradt vagyok ehhez.
 -Milyen buli?Engem nem hívtál meg?!
 -Bo-bocsesz Leo!De ha akarsz eljöhetsz 16:00-kor kezdődik.
 -Oks elmek!-mosolyog vidáman.
 -Ak majd bemutatom barinőm. A többiek már ismerik.
 -?????-milyen értetlen képet vág ezen már röhögni kell.HAHAHA.
 -Na mek előkészülni.Joutacou!
 -Arigato!-válaszolják kórusba.
 
Fejezet végéhez tartozó megjegyzésem:
 Itt van a japán szavak jelentése:
   arigato-köszönöm/köszökjük
   joutacou-további szép napot
   kange-szívesen
 Remélem tetszett.^^
 
Itt egy kép Kumikoról:
                                                    kumiko.jpg